Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Ja podeu consultar la memòria del Programa BCN Interculturalitat

Ja podeu consultar la memòria del Programa BCN Interculturalitat

El document recull, entre altres dades, 817 accions realitzades en les quals han participat prop de 10.300 persones amb l'objectiu de difondre la perspectiva intercultural des d'un punt de vista transversal

La Memòria 2017 del Programa BCN Interculturalitat (PROGBI) conté tota la feina feta durant el 2017 a través de les seves línies de treball: Espai Avinyó - Llengua i Cultura, Estratègia BCN Antirumors, Formació intercultural, “Impulsem la interculturalitat” i Comunicació intercultural.

Al llarg de 2017 hem desenvolupat 817 accions, on es poden trobar accions formatives, comunicatives, de sensibilització, puntuals i de procés, en les quals han participat prop de 10.300 persones. La majoria d’accions es concentren en l’àmbit de ciutat, amb un 63%, i els districtes més prolífics són Ciutat Vella i l’Eixample.

Cal destacar la col·laboració amb altres actors, siguin àrees o departaments de l’Ajuntament de Barcelona o altres agents claus de la ciutat. Gairebé la meitat de les activitats realitzades s’han realitzat de forma conjunta, fet que li dóna més solidesa a la nostra acció i permet anar aprofundint en la transversalització de la perspectiva intercultural.

Aquest document reflecteix els resultats del primer any d’implementació del sistema d’avaluació i seguiment del PROGBI a partir de resultats. És un primer apropament de visió global dels objectius assolits pel Programa i una primera aproximació al seu impacte social.

Esperem que la Memòria 2017 sigui d’utilitat per a futurs projectes que incorporin la perspectiva intercultural. La podeu consultar en aquest enllaç.