Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Els districtes reflexionen entorn de l’educació i la interculturalitat

Els districtes reflexionen entorn de l’educació i la interculturalitat

El 16 maig representats tècnics de tots els districtes de la ciutat es van reunir per treballar sobre els reptes que suposa l’educació intercultural.

El 16 de maig, 25 persones de l’àmbit municipal van formar-se al voltant de l’educació intercultural al Centre Cívic Vil·la Urània, al districte de Sarrià – Sant Gervasi. Edgar Iglesias, formador, va ser l’encarregat de desenvolupar la temàtica i donar peu a l’espai d’intercanvi.

Al llarg dels dos últims anys el Programa BCN Interculturalitat ha impulsat un espai col·laboratiu periòdic amb l’àrea tècnica dels districtes de l’Ajuntament de Barcelona per tal de promoure un millor desplegament de polítiques respecte a la diversitat amb mirada intercultural.

L’espai inclou una part formativa al voltant dels diferents eixos d’acció i una altra d’intercanvi d’experiències, centrades en temàtiques d’interès per incorporar la perspectiva intercultural a les polítiques públiques (educació diversitat lingüística, participació…).

Aquestes trobades permeten posar en comú i compartir entre els diferents territoris la creixent presència i rellevància de l’enfocament intercultural i la consolidació dels projectes relacionats duts a terme pels districtes.