Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Formació i recursos - Manuals antirumors

Formació i recursos - Manuals antirumors

Manuals antirumors

Les dades objectives i actualitzades, així com els arguments sòlids són eines claus de l'acció antirumors. A continuació us podeu descarregar argumentaris que tracten àmbits específics afectats pels rumors i estereotips sobre diversitat cultural.

La diversitat cultural a les escoles

Portada del manual
Descripció del document: 
Dades i arguments per desmuntar rumors que afirmen que l’arribada d’infants estrangers o la incorporació d’alumnat culturalment divers ha fet empitjorar el nostre sistema educatiu

La convivència a la ciutat

Portada capítol antirumors sobre convivència
Descripció del document: 
Hi trobareu dades per desmuntar, entre d'altres, falsos rumors que asseguren que les persones d'altres orígens culturals fan mal ús de l'espai públic, no participen de la vida associativa, són incíviques o incrementen la inseguretat ciutadana.

Diversitat cultural i mercat laboral

Portada del capítol
Descripció del document: 
Estadístiques, informes, dades i arguments que analitzen amb rigor l'impacte que la població activa immigrada té en el mercat laboral català i espanyol.

El comerç divers

Portada manual per combatre rumors i estereotips sobre la diversitat cultural - comerç
Descripció del document: 
Les botigues regentades per persones immigrades no paguen impostos? Obren quan volen? Afecten negativament el comerç de proximitat? Són negocis orientats exclusivament a la població immigrada? Les respostes, en aquest document.

Diversitat cultural i sanitat pública

Portada manual per combatre rumors i estereotips sobre la diversitat cultural - sanitat
Descripció del document: 
La població immigrada fa un mal ús de la sanitat pública? N’abusa? Provoca el col·lapse de les urgències? No contribueix en el seu finançament? Dades i arguments que desmunten aquestes percepcions, en el següent document.

Pàgines