Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Formació i recursos - Formació intercultural

Formació i recursos - Formació intercultural

Formació intercultural

Apunta't al curs de referent comunitari del Programa BCN Interculturalitat i BCN Activa

BCN Activa en col·laboració amb el Programa BCN Interculturalitat ofereix un curs de 300 hores de Referent comunitari amb perspectiva intercultural.

Ja està oberta la inscripció al curs “Referent comunitari amb perspectiva intercultural” que tindrà lloc del 17 de setembre al 14 de desembre de 2018.

Es tracta d’un curs que aportarà coneixements sobre la perspectiva intercultural i es complementarà amb dos mòduls oficials més sobre Participació Ciutadana i Metodologia de la Dinamització Comunitària, per tal de tenir eines sobre com tenir en compte la perspectiva intercultural en els processos de participació i en l’acció comunitària. Per poder participar al curs cal estar en possessió de, com a mínim, el títol de batxillerat o equivalent a efectes acadèmics, prova d’accés als cicles formatius de grau superior o prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o 45 anys. Pots consultar el programa de continguts, els criteris de selecció i fer la preinscripció per mitjà d’aquest enllaç:

https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/assetsocupacio/interessos/pagina47894/formacio-per-a-locupacio.do

Les persones preinscrites abans del 24 de juliol, seran convocades a una sessió informativa. Per qualsevol dubte, pots escriure un missatge a formaciointercultural@bcn.cat

 

Curs de referent comunitari intercultural
Aula amb professor i alumnes del curs interculturalitat
Formació de joves referents
Formació curs dinamitzadores d'accions interculturals