Espai anual de coordinació de la XBCNA

..
02/10/2023 - 14:03 h

El divendres 22 de setembre va tenir lloc el primer Espai anual de coordinació de la XBCNA, tal com es va decidir durant el procés de creació del nou Pla d’Acció de la XBCNA 2022-2026.

Van assistir 15 persones de 13 entitats que participen en els diferents grups de treball i de la Comissió d’Estratègia. També vam comptar amb l’assistència de la Sara Belbeida, nova Comissionada de Relacions Ciutadanes i Diversitat Cultural i Religiosa, i amb un càtering de la mà del Sindicat Sindillar-Sindihogar.

Durant l’acte, els diferents grups de treball van tenir l’oportunitat de donar a conèixer tota la feina feta durant el 2023 i presentar les futures accions que hi ha programades.

Després de la pausa, amb el suport de Spora, les participants es van dividir en tres grups on es va debatre quines tasques durà a terme cada grup de treball per acomplir les tres accions proposades com a full de ruta del 2023-24 per part de la Comissió d’Estratègia.

La sessió ha derivat en un calendari de tasques que es compartirà amb els grups de treball per poder començar a dur a terme les accions a partir d’aquest octubre.