Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Formació i recursos - Curs d'agent antirumors

Formació i recursos - Curs d'agent antirumors

Formació antirumors:

Nova edició del Curs d'Agents Antirumors en Acció

A l'octubre comença una nova Formació d'Agents Antirumors en Acció!

Al llarg del curs reflexionarem sobre els conceptes de cultura i diversitat; analitzarem els processos de creació i potenciació d'estereotips, rumors i prejudicis; s'oferiran eines per al treball, la gestió i el tractament dels estereotips i rumors; reflexionarem sobre els diferents medis comunicatius i el tractament que en fan de la diversitat; s'oferiran eines per treballar en els diferents mitjans escrits i podreu adquirir de forma vivencial habilitats antirumors pràctiques per aplicar-les en el diàleg cara a cara. 

 

"Interculturalitat, una resposta als rumors i estereotips"

Aquesta formació, que impartiran el Centre d’Estudis Africans i Interculturals, D-Cas, La Xixa Teatre i l'Oficina tècnica de l'Estratègia BCN Antirumors, està dirigida a persones que tenen intenció de col·laborar posteriorment en l’acció antirumors a la ciutat a través, per exemple, de la Xarxa BCN Antirumors.

Els seus eixos temàtics s’articulen al voltant de la reflexió sobre els conceptes de cultura, diversitat, estereotips, rumors i prejudicis. S’ofereixen també eines per al treball, la gestió i el tractament d'estereotips i rumors sobre diversitat cultural.

El curs és gratuït i té una durada total de 20 hores (5 sessions de 4 h formatives).

La nova edició del curs 2018 es fa en torn de matí (3, 10, 17, 24, 31 d’octubre) o de tarda (2, 9, 16, 23, 30 d’octubre).

Al pdf adjunt de la dreta 'Programa Formació Agents Antirumors Octubre 2018', trobareu el programa general del curs.

Si teniu cap dubte o necessiteu més informació, podeu escriure un correu electrònic a antirumors@bcn.cat.