Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Impulsem la interculturalitat - Amb els centres cívics

Impulsem la interculturalitat - Amb els centres cívics

Els centres cívics porten la interculturalitat als barris

Qui som?

Aquesta línia d’acció està impulsada des del Programa BCN Interculturalitat. Es desenvolupa a diferents barris de Barcelona conjuntament amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), i a través dels centres cívics i les entitats dels territoris d’actuació.

Què fem?

  • Potenciem l'acció intercultural als centres cívics i reforcem el seu paper com a impulsors del batec intercultural del barri, tot incentivant la participació i l'atracció de públics diversos als territoris de la ciutat.
  • Transversalitzem i territorialitzem la programació intercultural als equipaments de proximitat de la ciutat mitjançant diferents propostes de treball, recursos i eines que el Programa BCN Interculturalitat pot oferir.

Com ho fem?

Treballem en coordinació i col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona, acostant-nos als centres cívics per detectar-hi demandes i/o necessitats en temes d’interculturalitat.

A partir d’aquest contacte, generem activitats i projectes conjunts amb els centres cívics, alhora que posem a la seva disposició les activitats culturals recollides al Catàleg de Recursos del Programa BCN Interculturalitat.

Com podeu contactar amb nosaltres?

A través del correu electrònic espaisinterculturals @bcn.cat

Edifici del Centre Cívic Sarrià