Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Impulsem la interculturalitat - Als barris

Impulsem la interculturalitat - Als barris

Impuls i suport a la iniciativa intercultural dels barris de la ciutat

Qui som?

Acció Intercultural als Barris som una línia de treball del Programa BCN Interculturalitat. Tenim l’objectiu d’impulsar l’enfocament intercultural com a model de la gestió de la diversitat cultural en dos àmbits específics: als barris i als serveis municipals de la ciutat.

Què fem i com ho fem?

A partir de diagnòstics previs compartits, definim àmbits acotats d’actuació i treballem amb els actors d’aquests territoris per construir-hi i gestionar conjuntament models de convivència amb un enfocament intercultural.

De manera general, treballem tenint present l’especificitat i necessitats del barri i districte d’actuació.

De manera més específica

  • Promovem  i donem suport als projectes interculturals que s’hi desenvolupen, aportant recursos tècnics, comunicatius, formatius, etc.
  • Impulsem i acompanyem la creació de nous projectes amb enfocament intercultural, aportant recursos tècnics, econòmics i comunicatius.
  • Posem al servei dels territoris els recursos del Programa BCN Interculturalitat, adequant-nos a les necessitats i particularitats dels barris.
  • Acompanyem, assessorem i treballem conjuntament amb els recursos i serveis municipals ja existents al territori, transversalitzant la perspectiva intercultural mitjançant el suport tècnic, el suport formatiu, etc.

Com podeu contactar amb nosaltres?

A través del correu electrònic acciointercultural @bcn.cat

Imatge panoràmica de Barcelona